På hembesök..


Förra helgen hade Maria och Magnus inflyttningsfest i deras nya lägenhet i Farsta, så då passade vi på att gör ett ordentligt hembesök och begav oss även ut på isen med mamma och pappa dagen efter festen.

Finns nog ingen tryggare känsla än att komma hem till den plats man spenderat så stor del av sig liv på, för mig är den platsen Krusboda.







Egypten

Resan till Egypten blev riktigt lyckad, hotellanläggningen var otrolig!

Det var ju inte någon partyresa direkt utan mer av det lugna slaget men det var precis vad vi önskade och behövde.

Vi njöt av sol, bad och god mat i mängder men höjdpunkten på resan blev de två gånger vi gav oss ut för att snorkla. Hotellet hade ett jättefint rev, man fick hyra utrustning för en hundring sen knata ut på piren för att hoppa i.

Jag är så himla glad att Marcus övertalade mig att följa med ut, det var bland det häftigaste jag upplevt. Kunde ha legat kvar i vattnet för evigt bland hela hitta Nemo ensemblen.

Men ni kan inte gissa vad vi fick turen att se..

Helt plötsligt när vi snorklat ett bra tag kommer Marcus tokplaskandes (vilket han gjorde i princip hela tiden, svårt att slappna av?) och börjar peka hysteriskt. Jag och Micke vänder oss åt det håll han pekar och där kommer längs revet en stor Rocka svävandes strax under vattenytan. Heeeerregud, de går inte att förklara den häftiga känsla man fick i magen.
Vi tre var som förstelnade i flera minuter, helt fascinerade av detta djur men samtidigt  lite rädda, gadden där bak var ju minst en meter lång och rockan 1½ meter mellan vingarna(?) riktigt mäktigt djur.
En upplevelse jag aldrig någonsin kommer att glömma :)

Här kommer lite bilder...


 

skämmes

Jag skämms över min dåliga uppdatering..

Glömmer bort det här med att blogga när det är så mycket med nytt jobb och flytt..

På Torsdag blir det i alla fall flytt och när alt ställts iordning ska vi se till att bloggen prioriteras lite högre :)

Nu får de bli några inlägg på raken för att komma ikapp!

RSS 2.0