Nytt år


Sista dagen på året - Sista dagen i Stockholm

Dagens köp


Eftersom min gamle kompanjon sedan 2-3 år tillbaka inte längre är så tillförlitlig som han en gång var, har jag idag köpt en ny telefon.

Jag vill ju inte riskera att skärmen hänger sig eller blir vit då jag akut behöver mammas expertis bland kastruller och kryddor när jag om några veckor ska börja bjuda hem folk på middagar i nya lägenheten. Så jag tog det säkra före det osäkra och slog till på en rosa liten sak som jag kommer kunna börja använda om en vecka eller två när jag listat ut hur man får fram menyn (?).

Men fin är den :)



Nu måste jag sova, mycket att göra imorgon.

God natt Stockholm.

Dagen före dagen..


Så.

Sista kvällen i lägenheten.

Sitter i soffan och återhämtar mig efter att ha armbågat mig igenom hela j*la stan efter jobbet för att finna en skjorta till Marcus, som envisades med att finnas i alla storlekar utom hans.

När jag tillslut tog till desperata metoder och diskret pulade upp lappen på skyltdockans ex, fann jag Stockholms sista i stl M. Personalen meddelade att man absolut inte fick strippa av dockan men jag kan vara väldigt övertygande när jag sätter den sidan till och traskade glatt hem med Marinblå skjorta stl M i påsen.

Innan jakten ovan hann jag faktiskt införskaffa något till mig själv. Något som behövs när man flyttar till en ny stad och förlorar tryggheten i att ha familj och vänner nära.

Lägger upp bilder sen.

Nu: Mat

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0